Mireseerdhet ne ISSAT

Ketu mund te na kontaktoni

As a key player in global education, we have more than 2000 students graduating each year in more than 20 countries, making us the largest and most international business school in the Netherlands.Lexo me shume...

User login

Contact

Sistemet Shëndetësore nën një vështrim krahasues

Thursday, May 3, 2012

Z. Prof. Dr. Dr. h.c. Felix Unger

Z. Felix Unger është diplomuar në Universitetin e Vjenës (1971) për mjekësi. Në periudhën 1978-1983 Z. Felix Unger ka qënë Asistent drejtor mjekësor në Departamentin e Parë të Kirurgjisë të Innsbruck, në vitin 1983 u emërua profesor i Jashtëzakonshëm i kirurgjisë në Innsbruck.

Në vitin 1990 z. Felix Unger themeloi së  bashku me prof. Nikolaus Lobkowicz Akademinë Europiane të Shkencave dhe Arteve në Salzburg . Z. Felix Unger është kirurgu i parë që ka kryer transplantin e zemrës në Europë.

 

 

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites Custom Crafted Websites