Mireseerdhet ne ISSAT

Ketu mund te na kontaktoni

As a key player in global education, we have more than 2000 students graduating each year in more than 20 countries, making us the largest and most international business school in the Netherlands.Lexo me shume...

User login

Contact

Activities in ISSAT

Që në fillimet e veprimtarisë së tij ISSAT synoi  arritjen e objektivave prioritare në Fushën e Arsimit të Lartë Europian e në këtë kontekst ideoi dhe mundësoi organizimin e auditorëve të hapur duke ftuar personalitetet më të spikatur shqiptarë dhe të huaj, diplomatë dhe përfaqësues të  organizmave  ndërkombëtare në Shqipëri.

Gjatë zhvillimit të këtyre aktiviteteve, kanë qënë prezente edhe mediat televizive, të cilat kanë hartuar programe dhe intervista rreth tematikave dhe çështjeve të trajtuara në to.

Gjithashtu janë organizuar edhe programe të veçanta televizive me drejtues të stafit të ISSAT  për tema të veçanta të kërkimeve të zhvilluara në Institucion, si dhe për politikat e kërkimeve, që ky Institucion ndjek,  të cilat janë në përputhje me standartet me bashkekohore akademike dhe shkencore.

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites Custom Crafted Websites