Mireseerdhet ne ISSAT

Ketu mund te na kontaktoni

As a key player in global education, we have more than 2000 students graduating each year in more than 20 countries, making us the largest and most international business school in the Netherlands.Lexo me shume...

User login

Contact

PROMOTING A NEW
VISION OF GLOBAL
EDUCATION
EXCELLENCE
AND
INNOVATION

ISSAT

INSTITUCIONI I KRIJIMIT TË ELITËS SHQIPTARE

PROMOTING A NEW
VISION OF GLOBAL
EDUCATION
EXCELLENCE
AND
INNOVATION

ISSAT

INSTITUCIONI I KRIJIMIT TË ELITËS SHQIPTARE

PROMOTING A NEW
VISION OF GLOBAL
EDUCATION
EXCELLENCE
AND
INNOVATION

ISSAT

INSTITUCIONI I KRIJIMIT TË ELITËS SHQIPTARE

PROMOTING A NEW
VISION OF GLOBAL
EDUCATION
EXCELLENCE
AND
INNOVATION

ISSAT

INSTITUCIONI I KRIJIMIT TË ELITËS SHQIPTARE

Cili është ISSAT

ISSAT është Institucion i Arsimit të Lartë i  themeluar,  licensuar dhe akredituar nga autoritetet  e vendit për të ofruar Studime Master, Kurse Specializimi afatshkurtër dhe Kërkime Strategjike.

Institucioni i Arsimit të Lartë ISSAT me nje profil të spikatur në realitetin akademik shqiptar, si një Institucion Specializimesh dhe Trajnimesh, synon krijimin e Elitës Shqiptare. Lexo me shume...

Misioni dhe Vlerat

ISSAT  është Institucioni i krijimit të Elitës Shqiptare.

Në realitetin akademik shqiptar, profili i ISSAT  është unik, pasi ISSAT organizon dhe ofron vetëm Studime Pasuniversitare, duke u përvijuar si nje Institucion  Specializimesh Pasuniversitare dhe Trajnimesh.

Në ISSAT promovohet dimensioni europian i arsimit të lartë, veçanërisht në lidhje me zhvillimin e kurrikulave, bashkëpunimit ndër-institucional dhe programeve të integruara të studimeve, trajnimit dhe kërkimit.

 

Objektivi i tij është kualifikimi i avancuar dhe bashkëkohor i të gjithë individëve të interesuar për të thelluar dhe përkryer njohuritë, teknikat, rezultatet profesionale të tyre. Lexo me shume...

 

Lexo me shume...

Web Design & Development by: Custom Crafted Websites Custom Crafted Websites